MediaWatch

Store tab hos Jobline før børsnotering

Jobline International ønsker at være det førende online rekrutteringsselskab i Europa. Det koster penge. Og de penge ønsker Jobline International nu at hente gennem en notering på OM Stockholmsbörsen. Børsprospektet blev præsenteret i går og viser, at Jobline International forventer at tilbyde 10 millioner aktier i et prisniveau mellem 64 og 80 svenske kroner pr. aktie. Jobline International sigter mod at få 640 - 800 millioner svenske kroner gennem salget af aktier. Handlen med aktierne begynder den 14. september.

Ifølge svenske Vision Media kunne et dramatisk kapitalbehov meget vel være hovedårsagen til børsintroduktionen. I henhold til Vision Media's beregninger har Jobline tabt 29 millioner svenske kroner pr. måned i andet kvartal af 2000, mens tabet var på 15 millioner kroner pr. måned i første kvartal. Og hvis tabene fortsætter i samme størrelsesorden i tredje kvartal vil Jobline være uden penge om nogle få uger. I børsprospektet har Jobline selv anført, at selskabet fortsat vil udvise tab i den nærmeste fremtid.

I slutningen af juni måned havde Jobline 520.000 registrerede brugere, som i alt havde lagt 374.000 CV'er ind i Jobline's CV-database. Og i løbet af første kvartal havde Jobline formidlet 9.662 CV'er til sine virksomhedskunder.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs