MediaWatch

Store tab hos Jobline før børsnotering

Jobline International ønsker at være det førende online rekrutteringsselskab i Europa. Det koster penge. Og de penge ønsker Jobline International nu at hente gennem en notering på OM Stockholmsbörsen. Børsprospektet blev præsenteret i går og viser, at Jobline International forventer at tilbyde 10 millioner aktier i et prisniveau mellem 64 og 80 svenske kroner pr. aktie. Jobline International sigter mod at få 640 - 800 millioner svenske kroner gennem salget af aktier. Handlen med aktierne begynder den 14. september.

Ifølge svenske Vision Media kunne et dramatisk kapitalbehov meget vel være hovedårsagen til børsintroduktionen. I henhold til Vision Media's beregninger har Jobline tabt 29 millioner svenske kroner pr. måned i andet kvartal af 2000, mens tabet var på 15 millioner kroner pr. måned i første kvartal. Og hvis tabene fortsætter i samme størrelsesorden i tredje kvartal vil Jobline være uden penge om nogle få uger. I børsprospektet har Jobline selv anført, at selskabet fortsat vil udvise tab i den nærmeste fremtid.

I slutningen af juni måned havde Jobline 520.000 registrerede brugere, som i alt havde lagt 374.000 CV'er ind i Jobline's CV-database. Og i løbet af første kvartal havde Jobline formidlet 9.662 CV'er til sine virksomhedskunder.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs