Telekom Italia over markedets forventning

MediaWatch

Selskabet kunne således berette om en stigning i nettoindtægten på 21 procent svarende til 1,698 billioner lire i forhold til samme resultat sidste år. Den oprindelige forventning lå på 1,655 billioner lire, skriver WSJ.

Visse analytikere udtaler, at de muligvis vil hæve deres forventninger for årsresultatet. Den generelle holdning er at der vil være tale om en lav tocifret stigning. Telekom Italia havde sidste år en nettoindtægt på 2,994 billioner lire.

Spørgsmålet er dog, om selskabets vækst i de værdirelaterede services kan opveje faldet i indtægten der skyldes de lavere transmissions-afgifter. Analytikerne er delte om denne forskel.

Ligeledes hæfter man sig til selskabets foreløbigt begrænsede deltagelse i auktionerne omkring tredje generations mobillicenser. Her holdt man sig ude i forbindelse med den tyske auktion, mens man uden at deltage i auktionen gennem et partnerskab i Amena konsortiet sikrede sig en spansk licens.

Telekom Italia er dog sikker deltager i næste måneds italienske auktion over de fremtidige licenser og med en veletableret anden generations mobilforretning forventes selskabet at stå godt rustet til at kunne dække sine investeringer i tredje generations mobiltelefonien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også