MediaWatch

DAB i Norge halter

I et brev til Kulturministeriet skriver NRK, at tidsperspektivet for udbygningen må ændres.

NRK holder dog fast i hovedstrategien om fuld udbygning inden udgangen af 2004.

- Udviklingen af DAB i Norge er afhængig af de store markeder i Europa, som Storbritannien, Frankrig og Tyskland, siger direktør Tor Fuglevik, NRK til Dagens Næringsliv ifølge kampanje.com.

Fuglevik lægger skylden for forsinkelsen på sine europæiske kolleger, og han hævder at de - i modsætning til NRK - ikke har indset nødvendigheden af, at udbyde eksklusive radiokanaler på DAB.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs