Gigantfusion gås efter i sømmene

MediaWatch

Anti-monopol myndighederne er bekymret for, at der på specifikke markeder, hvor Time Warner opererer med sine kabelsystemer, ikke vil blive fri konkurrence. Brugerne kan derfor blive tvunget til at acceptere kabel-TV og Internet indhold fra AOL-Time Warner, skriver Washington Post. FTC kræver på grundlag heraf, at AOL og Time Warner accepterer, at selskaberne skal stille deres kabelnet til rådighed for konkurrerende selskaber, som ønsker at udbyde TV- og Internetydelser via kabel.

AOL og Time Warner har allerede på et tidligere tidspunkt underskrevet en hensigtserklæring om at give konkurrerende selskaber adgang til Time Warner's kabelnet og senest har Time Warner indgået en konkret aftale herom med en USA's største Internet udbydere, JUNO Online Services Inc. Imidlertid ønsker FTC forsikringer fra AOL - Time Warner om, at sådanne aftaler vil blive en realitet også efter, at fusionen måtte falde på plads.

FTC's krav betragtes ikke som et dødsstød for fusionen, men der forventes forhandlinger de kommende par måneder med henblik på at finde en tilfredsstillende løsning for både FTC og AOL-Time Warner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også