MediaWatch

WorldCom køber Intermedia

WorldCom køber Intermedia for 3 milliarder dollar eller for 39 dollar pr. aktie og overbyder således rivalen, det internationale kabelselskab Global Crossing, der har budt 22 dollar pr. aktie.

Intermedia tilbyder telefoni og data servicer til mere end 90.000 forretninger og regeringskunder i USA og figurerer som en af de største uafhængige lokale teleoperatører. Selskabet tilbyder både lokal og langdistance service samt Internet- og dataservice gennem sit ejerskab af Digex, skriver CNN.

Set i lyset af WorldCom's øgede fokus på den hurtigt voksende internetforretning, virker strategien logisk, vurderer en analytiker. Digex har websider og andre webbaserede applikationer for mere end 550 kunder og har to datacentre i USA og et i England. Firmaet havde indtægter for 59,8 millioner dollar i 1999, men mistede 65 millioner dollar i løbet af skatteåret.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs