MediaWatch

WorldCom køber Intermedia

WorldCom køber Intermedia for 3 milliarder dollar eller for 39 dollar pr. aktie og overbyder således rivalen, det internationale kabelselskab Global Crossing, der har budt 22 dollar pr. aktie.

Intermedia tilbyder telefoni og data servicer til mere end 90.000 forretninger og regeringskunder i USA og figurerer som en af de største uafhængige lokale teleoperatører. Selskabet tilbyder både lokal og langdistance service samt Internet- og dataservice gennem sit ejerskab af Digex, skriver CNN.

Set i lyset af WorldCom's øgede fokus på den hurtigt voksende internetforretning, virker strategien logisk, vurderer en analytiker. Digex har websider og andre webbaserede applikationer for mere end 550 kunder og har to datacentre i USA og et i England. Firmaet havde indtægter for 59,8 millioner dollar i 1999, men mistede 65 millioner dollar i løbet af skatteåret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs