MediaWatch

Kraftig vækst øger Tiscalis tab

Selskabet har meddelt, at det forventer et førskat tab for første halvår 2000 på 36,3 millioner euro, svarende til næsten en tredivedobling fra resultatet sidste år, hvor tabet var på 1,3 millioner euro, skriver Financial Times.

Tabet før skat, rente og amortisation blev på 16,6 millioner euro mod 700.000 euro i fjor. I beløbet er der ifølge Tiscali inkluderet marketingomkostninger på i alt 13,2 millioner euro.Selskabet gennemførte i juni måned en europæisk reklame og re-branding kampagne.

Tiscali, der i indeværende halvår er ekspanderet kraftigt i Europa, udtaler, at tabene var begrænset til Tyskland og Frankrig hvor selskabet for nyligt havde startet Internet og telefonservice. Selskabets belgiske datterselskab havde derimod opnået break-even, mens dets schweiziske datterselskab sågar kunne fremvise et overskud for skat og renter.

Selskabets aktiekapital og reserve blev opgjort til 543 millioner euro, mens den netto likvide position var positiv og lå på 8,5 millioner euro.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Seneste nyt

Se flere jobs