MediaWatch

Kraftig vækst øger Tiscalis tab

Selskabet har meddelt, at det forventer et førskat tab for første halvår 2000 på 36,3 millioner euro, svarende til næsten en tredivedobling fra resultatet sidste år, hvor tabet var på 1,3 millioner euro, skriver Financial Times.

Tabet før skat, rente og amortisation blev på 16,6 millioner euro mod 700.000 euro i fjor. I beløbet er der ifølge Tiscali inkluderet marketingomkostninger på i alt 13,2 millioner euro.Selskabet gennemførte i juni måned en europæisk reklame og re-branding kampagne.

Tiscali, der i indeværende halvår er ekspanderet kraftigt i Europa, udtaler, at tabene var begrænset til Tyskland og Frankrig hvor selskabet for nyligt havde startet Internet og telefonservice. Selskabets belgiske datterselskab havde derimod opnået break-even, mens dets schweiziske datterselskab sågar kunne fremvise et overskud for skat og renter.

Selskabets aktiekapital og reserve blev opgjort til 543 millioner euro, mens den netto likvide position var positiv og lå på 8,5 millioner euro.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs