MediaWatch

T-Online offentliggør første halvårsregnskab

I den forbindelse kunne selskabet melde om et fald på 179 millioner euro efter goodwill amortisation og en engangsomkostning forbundet med ovennævnte introduktion, skriver WSJ.

Tabet for første halvår blev før afskrivninger, skat og renter som følge af konsolideringen af det franske Club Internet på 11,7 millioner euro, mens tabet per aktie blev på 0,15 euro.

Ser man bort fra omkostningerne forbundet med konsolideringen så faldt indtægten før afskrivninger, skat, rente og amortisation fra 14,2 millioner euro i fjor til 10,1 millioner euro i år.

Mere positivt tegnede det totale salg sig, idet selskabet her kunne melde om en fordobling i forhold til sidste år. Driftsoverskuddet i Tyskland undergik en tidobling fra 3 millioner euro i fjor til 30 millioner i år.

Selskabet oplevede ligeledes en fremgang i abonnementsantallet i indeværende halvår. Således steg tallet fra 2,7 millioner til 6 millioner med godt en halv million af disse udenfor Tysklands grænser.

Mere fra MediaWatch

Facebook lover milliardbetaling til medier

I et blogopslag forsvarer Facebook-topchef den kortvarige nyhedsblokering i Australien, og annoncerer samtidig, at techkoncernen vil investere 1 mia. dollar i aftaler om medieindhold over de næste tre år.

Seneste nyt

Se flere jobs