MediaWatch

T-Online offentliggør første halvårsregnskab

I den forbindelse kunne selskabet melde om et fald på 179 millioner euro efter goodwill amortisation og en engangsomkostning forbundet med ovennævnte introduktion, skriver WSJ.

Tabet for første halvår blev før afskrivninger, skat og renter som følge af konsolideringen af det franske Club Internet på 11,7 millioner euro, mens tabet per aktie blev på 0,15 euro.

Ser man bort fra omkostningerne forbundet med konsolideringen så faldt indtægten før afskrivninger, skat, rente og amortisation fra 14,2 millioner euro i fjor til 10,1 millioner euro i år.

Mere positivt tegnede det totale salg sig, idet selskabet her kunne melde om en fordobling i forhold til sidste år. Driftsoverskuddet i Tyskland undergik en tidobling fra 3 millioner euro i fjor til 30 millioner i år.

Selskabet oplevede ligeledes en fremgang i abonnementsantallet i indeværende halvår. Således steg tallet fra 2,7 millioner til 6 millioner med godt en halv million af disse udenfor Tysklands grænser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs