MediaWatch

T-Online offentliggør første halvårsregnskab

I den forbindelse kunne selskabet melde om et fald på 179 millioner euro efter goodwill amortisation og en engangsomkostning forbundet med ovennævnte introduktion, skriver WSJ.

Tabet for første halvår blev før afskrivninger, skat og renter som følge af konsolideringen af det franske Club Internet på 11,7 millioner euro, mens tabet per aktie blev på 0,15 euro.

Ser man bort fra omkostningerne forbundet med konsolideringen så faldt indtægten før afskrivninger, skat, rente og amortisation fra 14,2 millioner euro i fjor til 10,1 millioner euro i år.

Mere positivt tegnede det totale salg sig, idet selskabet her kunne melde om en fordobling i forhold til sidste år. Driftsoverskuddet i Tyskland undergik en tidobling fra 3 millioner euro i fjor til 30 millioner i år.

Selskabet oplevede ligeledes en fremgang i abonnementsantallet i indeværende halvår. Således steg tallet fra 2,7 millioner til 6 millioner med godt en halv million af disse udenfor Tysklands grænser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs