MediaWatch

Ny video-teknologi på Internettet

De to danske web-firmaer, InterMedia og avm.stream.com, vil sammen lancere en række nye platforme for underholdning og erhvervsmedier på Internet, hvor man anvender en ny dansk-udviklet teknologi til video-streaming. Ifølge InterMedia og avm.stream.com giver denne teknologi mulighed for at vise tv og video på Internet i en hidtil uset kvalitet.

InterMedia, der har den tidligere fodboldstjerne Kim Christofte som ejer og administrerende direktør, har opbygget et komplet tv-studie og bemandet en redaktion med erfarne kræfter fra bl.a. Nordisk Film og Danmarks Radio. InterMedia er i færd med at udvikle en række web-portaler og en professionel multimediastation, som udnytter den nye video-teknologi.

Det første synlige resultat af samarbejdet mellem InterMedia og avm-stream.com bliver lanceringen i september af en helt ny type sportsportal, der vil sende "live" tv fra store sportsbegivenheder i ind- og udland.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs