MediaWatch

Vodafone indgår aftale med regering

Aftalen, som er indgået mellem Vodafone og regeringens centrale indkøbsorganisation, går i al sin enkelhed ud på, at selskabet over de næste to år skal levere mobiltelefoner til de offentlige instanser i Storbritannien, skriver Reuters.

En talsmand for Vodafone udtaler, at aftalen åbner op for et potentielt kundegrundlag på 100000 mobilbrugere. Aftalen dækker alle offentlige ansatte fra administratorer til ministre og samtidig erstatter alle kontrakter med individuelle departementer.
Finansministeriets chefsekretær Andrew Smith verificerer dette og siger om aftalen, at den gør Vodafones produkter tilgængelig for hele den offentlige sektor inklusive lokale myndigheder på de regeringsmæssige kontraktlige vilkår og uden behovet for yderlig lokal konkurrence.

Smith siger endvidere, at aftalen forventes at spare regeringen for 38 millioner engelske pund i administration og serviceomkostninger. Der foreligger ikke noget konkret tal på Vodafones indtjening i forbindelse med aftalen.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs