MediaWatch

Deutsche Telekom stopper mobilopkøb

Bestyrelsesformand Ron Sommer sagde i går på Deutsche Telekoms presse-konference i forbindelse med offentliggørelsen af selskabets halvårsregnskab, at tiden synes inde til at fokusere på at integrere selskabets seneste opkøb.

Dette udspil tolkes af flere analytikere, som et sikkert tegn på at selskabet vil stille fremtidige opkøb i bero, skriver Financial Times.

- Vi er vokset meget stærkt - siger Sommer og tilføjer, at man nu må koncentrere sig om at udnytte denne vækst effektivt og produktivt. Bestyrelsesformanden forsvarer i den forbindelse selskabets noget kritiserede amerikanske opkøb og siger, at det vigtigste kriterie for købene har været det potentielle kundegrundlag. Et tal Sommer anslår til godt 245 millioner brugere.

Deutsche Telekoms aktie er siden sidste måneds bebudede opkøb af amerikanske Voicestream Wireless faldet med godt tyve procentpoint.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs