MediaWatch

GN Store har øget omsætningen

Omsætningen er steget 39 procent og udgør 3.196 millioner kroner mod 2.295 millioner kroner i samme periode sidste år.

Væksten har været særlig høj i de tre fokusselskaber, hvor GN Nettest har øget omsætningen med 82 procent, mens væksten i GN Netcom er 32 procent, og GN ReSound har mere end fordoblet omsætningen i forhold til samme periode sidste år.

En del af væksten i GN Nettest og GN ReSound kan henføres til akkvisitioner i 1999. Dette års køb af Beltone Electronics Corporation indgår med virkning fra 7. juni og AB Transistor med virkning fra 6. juni og har kun haft en beskeden effekt på omsætningen.

Der er i første halvår 2000 investeret i nye virksomheder for 3.761 millioner kroner mod 1.557 millioner kroner i samme periode i 1999.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs