MediaWatch

Dotcom auktion i Kina

Auktionsorganisatorer udtaler, at udenlandske investorer vil kunne byde på alt fra domænenavne, webside indhold til hele dotcom virksomheder. Auktionen markedsføres af den kinesiske internationale handels-markedsførings-komite, under handelsministeriet, skriver Financial Times.

Hensigten med auktionen er dels at redde nogle af de dotcom virksomheder, der ikke klarer sig godt dels at give dotcom virksomheder mulighed for at finde partnere og vokse. Organisatorerne vil ikke oplyse, hvilke virksomheder der sælger ud af deres aktiver.

I de sidste to år har amerikanske, japanske og Hong Kong virksomheder investeret ca. 1 milliard dollar i nyopstartede kinesiske dotcom virksomheder. De udenlandske virksomheder forventes at blive vigtige spillere i industriens reorganisering.

Wu Jichuan, minister for informationsindustrien vurderer at 70 til 80 procent af hovedlandets Internet-virksomheder lukker.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs