MediaWatch

TV2 først med fodbold på Internettet

DBUs generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, siger, at udviklingen med Internettet går hurtigt, og derfor er premieren på Internettet interessant.

- Men mig bekendt er der fortsat tekniske forhindringer for at få det fulde udbytte af en fodboldkamp på computerskærmen. Og der er da delte meninger om, om Internettet vil blive fremtiden, siger Jim Stjerne Hansen til BT.

TV 2s produktionschef, Flemming Meier, betegner kampen som et forsøg og siger, at TV2 får mulighed for at lege med et nyt medium, hvilket er muligt fordi rettighederne er helt på plads.

Direktør i Divisionsforeningen Claus Rode Jensen er ikke videre interesseret i Høgh-kampen, som er en showkamp. Han peger på, at TV-aftalen med TV 3 fordrer enighed mellem parterne, hvis der skal vises fodboldbilleder på Internettet. Der har endnu ikke været nogen henvendelser. Heller ikke fra TV 3.

- Hvis der kommer henvendelser, så tager vi det med, siger Claus Rode Jensen.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs