MediaWatch

T-Online risikerer omvæltning

Med under en uge til den første offentlige resultatopgørelse som noteret selskab står T-Online Europas største Internet serviceudbyder foran en strategimæssig krise. Baggrunden er den højst overraskende afgang af selskabets administrerende direktør Wolfgang Keuntje, skriver Financial Times.

Ifølge personer tæt på T-Online har beslutningen vakt bestyrtelse og her tilskriver man Keuntjes voksende utilfredshed med Deutsche Telekoms indblanding i selskabets drift som den egentlige grund for bruddet.

I en officiel udtalelse fra Deutsche Telekom, der ejer 80 procent af mobilselskabet, hedder det, at Keuntje har forladt selskabet efter eget ønske og angiver personlige årsager som grunden.

Nyheden kommer på et særdeles dårligt tidspunkt for T-Online, der på det seneste har været udsat for voksende kritik grundet selskabets forfejlede forsøg på at udvide sine aktiviteter til Italien, Spanien og England.

I det hele taget har den sidste tredjedel af dette halvår været en resultatmæssig nedtur for såvel Deutsche Telekom som dets mobilselskab. I flæng kan nævnes : sidste uges erhvervelse af en mindre end forventet tysk UMTS-licens, udskydelsen af T-Onlines emission i oktober og de mislykkede forsøg på at sikre sig fodfæste i Italien forud for landets UMTS-auktion.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs