MediaWatch

UUNET trækker sig fra det tyske ISP-marked

Det amerikanske selskab sagde i en fælles udtalelse med det tyske Internet service selskab Ibex, at det havde trukket sig som Internet serviceudbyder forkortet ISP på det tyske konsumentmarked og i den forbindelse havde overdraget hele sit kundegrundlag på 55000 private kunder til det tyske selskab, skriver IDG.

Den samlede pris for handlen blev ikke nærmere udspecificeret, men ifølge UUNET var der tale om et tocifret millionbeløb i D-mark.

UUNET vil dog i første omgang ikke helt forlade det tyske marked, idet det i forlængelse af den indgåede aftale har skrevet under på, at det over en periode på to år vil fortsætte med at levere sin tekniske infrastruktur til tidligere kunder. Dette vil så bare ske gennem det tyske selskab.

Selskaberne forventer at have handlen på plads med udgangen af denne måned.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs