MediaWatch

UUNET trækker sig fra det tyske ISP-marked

Det amerikanske selskab sagde i en fælles udtalelse med det tyske Internet service selskab Ibex, at det havde trukket sig som Internet serviceudbyder forkortet ISP på det tyske konsumentmarked og i den forbindelse havde overdraget hele sit kundegrundlag på 55000 private kunder til det tyske selskab, skriver IDG.

Den samlede pris for handlen blev ikke nærmere udspecificeret, men ifølge UUNET var der tale om et tocifret millionbeløb i D-mark.

UUNET vil dog i første omgang ikke helt forlade det tyske marked, idet det i forlængelse af den indgåede aftale har skrevet under på, at det over en periode på to år vil fortsætte med at levere sin tekniske infrastruktur til tidligere kunder. Dette vil så bare ske gennem det tyske selskab.

Selskaberne forventer at have handlen på plads med udgangen af denne måned.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs