MediaWatch

Verizon vil skaffe midler

Firmaet oplyste ikke hvor mange aktier det håber på at sælge eller til hvilken pris, men forklarede at kapitalen vil blive brugt til at udbygge det nationale netværk, købe flere trådløse licenser og gå til generelle virksomhedsformål, skriver CNNfn.

Det betyder, at Verizons håb om at skaffe fem milliarder dollar, placerer det som det niende største børstilbud i historien. I april sidste år skaffede AT&T Wireless, der er USA's næststørste trådløse mobilselskaber, 10,6 milliarder dollar.

Verizon Wireless blev dannet gennem sammenlægningen af PCS Bell Atlantic Corp., GTE Corp. og Vodafone AirTouch wireless tidligere på året. På nuværende tidspunkt forsyner Verizon 90 procent af den amerikanske befolkning og dækker 96 af landets 100 bedste markeder. Selskabet havde en indtjening på 13,5 milliarder dollar sidste år og regner med at skulle bruge 4,3 milliarder dollar til udgifter næste år.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs