MediaWatch

Verizon vil skaffe midler

Firmaet oplyste ikke hvor mange aktier det håber på at sælge eller til hvilken pris, men forklarede at kapitalen vil blive brugt til at udbygge det nationale netværk, købe flere trådløse licenser og gå til generelle virksomhedsformål, skriver CNNfn.

Det betyder, at Verizons håb om at skaffe fem milliarder dollar, placerer det som det niende største børstilbud i historien. I april sidste år skaffede AT&T Wireless, der er USA's næststørste trådløse mobilselskaber, 10,6 milliarder dollar.

Verizon Wireless blev dannet gennem sammenlægningen af PCS Bell Atlantic Corp., GTE Corp. og Vodafone AirTouch wireless tidligere på året. På nuværende tidspunkt forsyner Verizon 90 procent af den amerikanske befolkning og dækker 96 af landets 100 bedste markeder. Selskabet havde en indtjening på 13,5 milliarder dollar sidste år og regner med at skulle bruge 4,3 milliarder dollar til udgifter næste år.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs