MediaWatch

Gauss’ halvårsregnskab forværret

Det tyske Internet-softwareselskab udtaler, at omkostningerne i forbindelse med produktudvikling og etablering af et internationalt salgsnetværk på trods af en markant stigning i salget har skadet dets halvårsregnskab for 2000, skriver WSJ.

I modsætning til sidste års negative resultat på 2,1 millioner D-mark har selskabet i år et tab 16 millioner. Salget er i samme periode steget fra 7,6 millioner D-mark til 21,9 millioner.

Gauss fastholder på baggrund af et positivt andet kvartal hvor underskuddet er formindsket fra 4,7 millioner D-mark i fjor til 3,8 millioner i år sin forventning for årsresultatet.

Selskabet forventer ikke grundet omkostningerne i forbindelse med dets overtagelse af Magellan Software Inc at nå break-even før tidligst i fjerde kvartal 2001.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs