MediaWatch

Hackere på spil i engelske Internetbanker

Politiet kunne via softwaren finde frem til den gruppe professionelle hackere, der havde udsat blandt andet Egg Internetbank for hackerangreb.
Sikkerhedsudstyret førte politiet direkte til hackerne og en gruppe på tre mænd, der mistænkes for at stå bag flere hackerforsøg.

En talskvinde fra Egg, Poppy Nagra, afviser at der blev stjålet penge fra banken, hun henviser til at sikkerhedsudstyret var proaktivt og kom gerningsmændene i forkøbet

Independent skrev onsdag, at en organiseret gruppe hackere var sluppet af sted med at stjæle flere hundredetusinde pund fra Egg. Aktierne på Egg banken faldt som følge af usikkerheden 3,7 procent.

Sidste måned måtte Barclays plc. Bank, der er Englands tredjestørste bank midlertidigt lukke sin Internetbank ned efter at kunder tilsyneladende kunne få adgang til andre kunders bankoplysninger, skriver Bloomberg.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs