MediaWatch

eBay indtager Frankrig

Amerikanske eBay hjemmehørende i San Jose, Californien er ifølge en talsmand for selskabet snart klar til at åbne en afdeling i Frankrig. Den franske afdeling forventes at være i gang i løbet af fjerde kvartal i år, skriver CNET.

Åbningen i Frankrig er en del af selskabets oversøiske ekspansionsplaner, oplyser selskabets talsmand, som snarest efterfølges af en site i Italien, og dermed lægger eBay endnu en alen til sin i forvejen markedsledende position på det europæiske marked. eBay er ifølge analysebureauet Media Metrix allerede inden den planlagte åbning af de to europæiske sites det største online auktionsselskab i Europa.

Selskabet opererer i øjeblikket i England, hvor dets site er næststørst efter det i London hjemmehørende QXL.com og i Tyskland, hvor man indtager førstepladsen. Derudover har man en site i Canada, mens man har indgået joint-ventures i Japan og Australien.

eBays seneste tiltag består i at undersøge såkaldt oversættelses-software, der skal give folk overalt i verden mulighed for at byde på selskabets ting uden at skulle tænke på de sproglige barrierer.

Talsmanden udtaler at eBay i øjeblikket overvejer hvorvidt, det skal købe den pågældende software eller selv udvikle den.

Mere fra MediaWatch

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs