MediaWatch

eBay indtager Frankrig

Amerikanske eBay hjemmehørende i San Jose, Californien er ifølge en talsmand for selskabet snart klar til at åbne en afdeling i Frankrig. Den franske afdeling forventes at være i gang i løbet af fjerde kvartal i år, skriver CNET.

Åbningen i Frankrig er en del af selskabets oversøiske ekspansionsplaner, oplyser selskabets talsmand, som snarest efterfølges af en site i Italien, og dermed lægger eBay endnu en alen til sin i forvejen markedsledende position på det europæiske marked. eBay er ifølge analysebureauet Media Metrix allerede inden den planlagte åbning af de to europæiske sites det største online auktionsselskab i Europa.

Selskabet opererer i øjeblikket i England, hvor dets site er næststørst efter det i London hjemmehørende QXL.com og i Tyskland, hvor man indtager førstepladsen. Derudover har man en site i Canada, mens man har indgået joint-ventures i Japan og Australien.

eBays seneste tiltag består i at undersøge såkaldt oversættelses-software, der skal give folk overalt i verden mulighed for at byde på selskabets ting uden at skulle tænke på de sproglige barrierer.

Talsmanden udtaler at eBay i øjeblikket overvejer hvorvidt, det skal købe den pågældende software eller selv udvikle den.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs