MediaWatch

Tele Danmark deles op i fem selvstændige selskaber

Organiseringen er ifølge Tele Danmark resultatet af en grundig gennemgang af de udfordringer, som Tele Danmark står over for i de kommende år. De fem selskaber er opdelt på følgende måde:

- Kommunikationsløsninger
- Internet
- Kabel-TV

Herudover opretter Tele Danmark det selvstændige aktieselskab Tele Danmark Services A/S, der skal stå for IT-udvikling og drift af de øvrige selskaber i koncernen.

Administrerende direktør Henning Dyremose siger om omstruktureringen:

- Vi har skabt den nye struktur for i endnu højere grad at fokusere på kundernes behov. Selskaberne skal optræde yderst aggressivt og meget kunderettede. Vi forventer, at de nu kan reagere hurtigere på kundernes behov, øge produktiviteten og opnå større vækst.

Den formelle omstrukturering til selvstændige aktieselskaber sker den 1. januar næste år, men allerede fra 1. oktober vil ændringerne i praksis blive gennemført.

Tele Danmarks direktion består efter dagens bestyrelsesmøde af Henning Dyremose, Hans Munk Nielsen, Henning Vest, Peder Ø. Andreasen og James N. Wilson.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs