MediaWatch

MasterCard øger kortejeres sikkerhed

MasterCard oplyste tirsdag, at den nye gruppe tilbyder medlemsbankerne en nøglefærdig løsning, der skal gøre det muligt for dem at tilbyde en sikre teknologi til deres kortholdere, skriver Reuters.

Ved at udstede et "smart-kort", der indeholder en digital ID såvel som finansielle service applikationer, vil banker kunne positionere sig selv på forreste linie af den teknologiske udvikling, udtaler Art Kranzley, direktør for e-handel og ny teknologi hos MasterCard.

De virksomheder, der deltager i projektet, er SecureNet Ltd. ACI Worldwide og Gemplus.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs