MediaWatch

Mannesmann vil udbygge netværk til UMTS

Det tyske selskab der ejes af britiske Vodafone Group PLC udtaler, at det er parat til at investere op imod 10 milliarder D-mark oveni de foreløbigt 16 milliarder selskabet har brugt på at sikre sig en af licenserne i den netop overståede tyske UMTS-auktion, på at udbygge infrastrukturen for tredje generations mobiltelefoni i Tyskland, skriver WSJ.

Jürgen von Kuczkowski bestyrelsesformand for Mannesmann siger, at det er selskabet erklærede mål via denne udbygning, at bibeholde sin markedsledende position på Europas største marked for mobiltelefoni.

Adspurgt om hvorledes selskabet har tænkt sig at finansiere de sammenlagt 26 milliarder D-mark, forbliver Kuczkowski tavs, men siger, at man havde påregnet den store udskrivning for at fastholde konkurrenceevnen på UMTS-markedet.

Kuczkowski udtaler endvidere, at købet af licensen og fastholdelsen af den markedsledende position regnes for en selvfølge i selskabet.

Mannesmann AG er Tysklands største mobiludbyder med et kundegrundlag på rundt regnet 15 millioner abonnenter og en årsindtægt sidste år på 10 milliarder D-mark.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs