MediaWatch

MP3 og Sony indgår forlig

Ifølge nyhedstjenesten Peasy skal MP3.com betale 20 millioner dollar for hidtidige copyright krænkelser, til gengæld får MP3.com lov til at distribuere Sony's musik fremover på MyMP3.com mod at Internet-brugerne skal betale for at downloade musikken.

Men på trods af forliget undgår MP3.com ikke et videre retsforløb, da en amerikansk dommer mener, at det er nødvendigt at føre retssag mod MP3.com, da de allerede har viderebragt copyright-beskyttet materiale, skriver CNN Norge.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs