MediaWatch

PricewaterhouseCoopers satser på den ny økonomi

Derfor har konsulentfirmaet skilt revisions- og rådgivningsdelen ad, og selve rådgivningsdelen er blevet delt op i fire hovedområder: Management Consulting, e-factory, Business Operation Mana-gement og New Business, der bindes sammen af en række tværgående forretningsområder. Rådgiv-ningsdelen omfatter i alt cirka 400 medarbejdere. Det skriver IT-Branchen.

Området e-factory er blevet selvstændig udskilt med henblik på at synliggøre, at Pricewaterhouse-Coopers har kompetence inden for de samme områder som for eksempel Framfab.

- Vi har dyrket området i lang tid, men nu er de blevet synligt. Med e-factory ønsker vi samtidig at skabe et sam-menhængende e-business miljø i virksomheden, siger adm. direktør Peter Matthiesen til IT-Branchen. Endvidere er New Business området fokuseret på den ny økonomi, idet konsulenterne skal forsøge at udvikle nye forretningsmodeller for dot.com virksomheder og samtidig være med til at finde kapital til de nye virksomheder.

Peter Matthiesen erkender, at også PricewaterhouseCoopers har været ramt af medarbejderflugt til dot.com virksomheder, men han er fortrøstningsfuld omkring den fremtidige personaleudvikling. Erfaringer fra USA viser nemlig, at mange vender tilbage til PricewaterhouseCoopers, efter at de har været med til at starte dot.com virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs