MediaWatch

Ericsson i samarbejde om mobil IP

I en pressemeddelelse igår slog Ericsson fast, at det vil samarbejde med WorldCom enheden UUNET om at udvikle produkter for udvandringen af 2G telefoni også kaldet General Packet Radio Service eller GPRS henimod et komplet Internet kombatibelt mobilt netværk, skriver ZDNet.

Ifølge Torbjørn Nilsson, vicepræsident for selskabets strategi og marketingsafdeling, vil kombinationen af Ericssons knowhow indenfor trådløs teknologi og UUNETs Internet netværks ditto frembyde en mere komplet og integreret IP løsning for de mobile operatører.

Selskabet, der for nærværende har en markedsandel på mere end halvdelen af verdens tredje generations mobil telefoni benævnt UMTS, forventer at løsningsmodellerne vil bidrage til en solid basis for udviklingen af en innovativt IP baseret service, der således vil drive 3G netværkene i fremtiden.

Ericsson har længe har haft det mobile Internet som mål for fremtidens mobiltelefoni, og man forventer, at der i 2003 vil være godt en milliard brugere af systemet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs