MediaWatch

Norske Yatack stopper opkøb af dansk Internet boghandel

Stop4U skulle have været Yatack's frontløber i Danmark på området for boghandel via Internettet på samme måde som Yatack har Internet handel med bøger som fokusområde i både Norge og Sve-rige. Men nu stopper Yatack-chef Hans Christian Quist opkøbet af den danske Internet boghandel, skriver digi.no.

-Stop4U og Yatack fandt, at strukturforskellene i de to selskaber var så forskellige, at et opkøb ikke ville indfri forventningerne hos parterne, udtaler Hans Christian Quist om sagen. Quist kommer imidlertid ikke ind på, hvilke strukturforskelle, der er tale om. Yatack indrømmer, at det fejlslagne opkøb vil forsinke satsningen på Internet boghandel i Danmark, men planlægger fortsat at gøre bø-ger til et af de fem områder, som Yatack satser på som forretningsområde.

De andre fire produktområder, som Yatack ønsker at blive førende på, er rejser, musik, film samt data og elektronik. Yatack har på et tidligere tidspunkt angivet disse i alt fem områder som de vig-tigste e-handels områder i fremtiden. Det skyldes bl.a., at disse produktkategorier efter Yatack's opfattelse er blandt de lettest omsættelige på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs