MediaWatch

MTG afviser bud på Berlingske

Ifølge Børsen i fredags og Dagens Industri skulle Modern Times Groups informationschef, Niels Jørgen Langkilde, have udtalt, at selskabet havde budt på Det Berlingske Officin. Det dementerede MTG i en pressemeddelelse senere samme dag med teksten "Modern Times Group MTG AB har ikke lagt bud ind på Det Berlingske Officin", uden dog at give nogen forklaring på sagen.

Børsen mener dog ikke, at Niels Jørgen Langkildes udtalelser kan være opstået ud af den blå luft, og at der enten må være tale om at MTG ikke har afgivet et tilbud på Berlingske endnu, eller at et andet selskab i koncernen må have budt.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs