MediaWatch

Britisk Telecom køber tysk partner

Med det nye køb af aktier i Viag Interkom til en samlet værdi omkring 40 milliarder kroner kommer British Telecom op på at eje sammenlagt 90 procent af aktierne.

Dermed forfølger British Telecom sin internationale strategi om at øge tilstedeværelsen i det øvrige Europa, hvor man i forvejen havde fuld kontrol over partnere i Holland og Irland, skriver Jyllands Posten.

Viag Interkom udbyder telefoni over både fastnet og mobilnet. På mobilsiden har selskabet omkring to millioner kunder, som ventes mere end fordoblet inden udløbet af 2001.

Sælgeren af de 45 procent af Viag Interkom er energigruppen Eon. Norske Telenor ejer de resterende 10 procent.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs