MediaWatch

Yahoo! har besøg

Nielsen NetRatings, der leverer service til måling af adfærd på Internettet, har netop frigivet de første resultater af dets globale Internet index, der viser, at Yahoo! er den førende globale property med en unik kombination af besøgende og besøgstid.

Yahoo! registrerede det højeste antal unikke besøgende og de fleste antal sete sider for juni måned, mens eBay registrerede det højeste tidsforbrug pr. person Bemærkelsesværdigt, rangerede iWon.com som nr. 36 udtrykt i unikke antal besøgende for juni måned, men rangerede som nr. 2 efter eBay, baseret på det tidsforbrug pr. person.

I gennemsnit benyttede en besøgende på iWon.com 1 time og 6 minutter i løbet af juni måned.

Læs hele artiklen på mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs