MediaWatch

Yahoo! har besøg

Nielsen NetRatings, der leverer service til måling af adfærd på Internettet, har netop frigivet de første resultater af dets globale Internet index, der viser, at Yahoo! er den førende globale property med en unik kombination af besøgende og besøgstid.

Yahoo! registrerede det højeste antal unikke besøgende og de fleste antal sete sider for juni måned, mens eBay registrerede det højeste tidsforbrug pr. person Bemærkelsesværdigt, rangerede iWon.com som nr. 36 udtrykt i unikke antal besøgende for juni måned, men rangerede som nr. 2 efter eBay, baseret på det tidsforbrug pr. person.

I gennemsnit benyttede en besøgende på iWon.com 1 time og 6 minutter i løbet af juni måned.

Læs hele artiklen på mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs