MediaWatch

Yahoo! har besøg

Nielsen NetRatings, der leverer service til måling af adfærd på Internettet, har netop frigivet de første resultater af dets globale Internet index, der viser, at Yahoo! er den førende globale property med en unik kombination af besøgende og besøgstid.

Yahoo! registrerede det højeste antal unikke besøgende og de fleste antal sete sider for juni måned, mens eBay registrerede det højeste tidsforbrug pr. person Bemærkelsesværdigt, rangerede iWon.com som nr. 36 udtrykt i unikke antal besøgende for juni måned, men rangerede som nr. 2 efter eBay, baseret på det tidsforbrug pr. person.

I gennemsnit benyttede en besøgende på iWon.com 1 time og 6 minutter i løbet af juni måned.

Læs hele artiklen på mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs