MediaWatch

Tyskland godkender elektronisk underskrift

Det tyske ministerium godkendte onsdag et lovforslag, der giver elektronisk underskrift den samme status som en almindelig håndskrevet underskrift. Det sker i et forsøg på at gøre det enklere at føre elektronisk handel, skriver AP.

Lovforslaget er med til at sætte en handlingsplan i gang for, hvordan Tyskland skal indrette sin lovgivning, så den er i overensstemmelse med EU's love omkring e-handel.

- Med den nye underskriftslov sætter vi en beslutsom linie hen imod et enkelt Europæisk marked for e-handel. Jeg er overbevist om at elektroniske underskrifter snart vil blive en helt almindelig hverdagsting, siger økonomiminister Werner Mueller til AP.

Ved at give elektronisk underskrift den samme status som almindelig håndskrift med kuglepen og papir, vil det nu være muligt at udføre en række transaktioner, der kan udføres elektronisk via computer, der tidligere ikke var tilladt. Den elektroniske underskrift vil samtidig gøre det overflødigt at gemme en lang række dokumenter, der nu kan gemmes elektronisk.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs