MediaWatch

Dansk e-handel i fremgang

Undersøgelsen viser også, at der er betydeligt flere, der nu gennemfører økonomiske transaktioner over Internettet. Ikke overrasksende er det særlig Business-to-Business (B2B), der står for den store fremgang i e-handel.

Indenfor Business-to-Consumer (B2C) er det den finansielle sektor, der trækker læsset, idet 44 procent nu har løsninger på dette område. Men også hver fjerde virksomhed inden for handel og transport har lavet e-handelsløsninger til forbrugerne, skriver PLS Rambøll.

Rapporten vurderer, at også i det kommende år vil det være B2B handel, der vil dominere e-handelen i Danmark. Således forventer tre fjerdele af de danske virksomheder at udbygge B2B-løsninger, mens halvdelen forventer at udbygge B2C handelen i det kommende år.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs