MediaWatch

Dansk e-handel i fremgang

Undersøgelsen viser også, at der er betydeligt flere, der nu gennemfører økonomiske transaktioner over Internettet. Ikke overrasksende er det særlig Business-to-Business (B2B), der står for den store fremgang i e-handel.

Indenfor Business-to-Consumer (B2C) er det den finansielle sektor, der trækker læsset, idet 44 procent nu har løsninger på dette område. Men også hver fjerde virksomhed inden for handel og transport har lavet e-handelsløsninger til forbrugerne, skriver PLS Rambøll.

Rapporten vurderer, at også i det kommende år vil det være B2B handel, der vil dominere e-handelen i Danmark. Således forventer tre fjerdele af de danske virksomheder at udbygge B2B-løsninger, mens halvdelen forventer at udbygge B2C handelen i det kommende år.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs