MediaWatch

UMTS-priser presser aktiekurser

Iagttagere vurderer, at Deutsche Telekom formodentlig bliver blandt de teleselskaber, der vinder en tysk UMTS-licens på den igangværende auktion. Alligevel faldt den tyske telegigants aktiekurs med mere end to procent, fordi markedet frygter, at prisen for Deutsche Telekoms licens bliver for høj.

Samme udvikling gælder for France Telecom selskabet Mobilcom, hvis kurser også er faldet med mere end to procent.

De samlede tilbud løb efter tirsdagens byderunde op i hele 83,9 milliarder D-mark, hvilket er mere end fire gange så meget som oprindeligt forventet.

Ifølge cheføkonom Klaus Friedrich fra Dresdner Bank kan prisniveauet blive for højt for UMTS-licenserne, og hvorved der opstår risiko for, at firmaerne vil gå bankerot, når de skal til at tjene pengene hjem igen.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs