MediaWatch

Regnskaber fra norske TV-stationer

TV4 er en langt større forretning end TV2 Norge, men mens TV2 Norge fik et plus på 287 millioner kroner i første halvår, må TV4 nøjes med et halvårsresultat på 174 millioner svenske kroner.

Hver tredje krone, som kom ind i TV 2s kasse i årets første seks måneder, kom igen som en del af resultatet før skat. TV4 kunne kun forvandle hver syvende krone til overskud.

TV4-koncernen som helhed havde indtægter på 1,25 milliarder svenske kroner. Resultatet før skat blev på 174 millioner svenske kroner, skriver kampanje.com.

Men i lighed med TV2 Norge har også TV4 oplevet et kraftig opsving fra 1999 til i år. TV4s halvårsresultat er nemlig næsten tre gange så stort som på samme tid i fjor.

I TV4-koncernen er det den landsdækkende TV-kanal der er guldgruben. Den leverede et resultat på 189 millioner efter koncessionsafgifterne er betalt. På årsbasis betaler TV4 ca. 400 millioner kroner i koncessionsafgift til den svenske stat.

Regional-tv delen i TV4 bidrager derimod ikke til resultatet, og lokal-tv endte med et minus på 42 millioner svenske kroner i første halvår.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs