MediaWatch

Stor tilgang af nye mobilkunder

Til sammenligning var abonnenttallet ved udgangen af 1998 på 36,3 procent. Den voldsomme stigning i antallet af abonnenter skyldes først og fremmest taletidskort-kunder. Ved udgangen af 1999 var der lidt under 1 million aktiverede taletidskort, hvilket betyder, at 37 procent af samtlige abonnementer var taletidskort-kunder.

Det viser Telestyrelsens netop udgivet Teleårbog 1999, der indeholder statistiske oplysninger vedrørende udviklingen på det danske telemarked.

Teleårbogen viser også, at konkurrencen fortsat er i god vækst på mobilområdet. Hver fjerde mobilkunde var ved indgangen til år 2000 abonnement hos et af de nye mobilselskaber - udover Sonofon og Tele Danmark. Andelen af kunder, der benytter de nye mobilselskaber, er således steget fra 15 procent til 24 procent i løbet af 1999.

Og ikke overraskende viser teleårbogen, at Internettet bruges af flere og flere. Ved udgangen af 1999 var der 21,3 Internet abonnementer pr. 100 indbyggere, hvilket svarer til lidt over 1,1 millioner Internet abonnementer i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs