MediaWatch

Milliardpokerspil i tysk UMTS auktion fortsætter

I slutningen af sidste uge, var de højeste bud nået op på 63 milliarder tyske mark. Iagttager vurderer, at smertegrænsen for teleudbyderne er på 80 milliarder mark.

Siden i mandags forrige uge har syv virksomheder og konsortier budt på 12 frekvensblokke i første afdeling af licensauktionen. For at komme med i anden og sidste afdeling skal hver tilbudsgiver sikre sig mindst to blokke i auktionens første afdeling.

De tyske myndighederne udsteder siden hen fire-seks licenser, der giver de heldige mulighed for at udbyde UMTS-tjenester, der er tredje generation af mobiltelefoni.

De tilbageværende seks tilbudsgiverne er tyske T-Mobil, Viag Interkom (British Telcom/E.ON), E-Plus (Hutchison, KPN) og Mannesmann/Vodafone, finsk-spanske Group 3G (Sonera/Telefónica) samt franske MobilCom (france Télécom).

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs