MediaWatch

Mobilix skiller sig af med Internetdel

Det sker efter at det franske moderselskab, France Telecom, i foråret børsnoterede sine Internet aktiviteter under navnet Wanadoo. France Telecom sidder forsat på 90 procent af aktierne i selskabet, skriver Computerworld.

Børsnoteringen omfatter foreløbig Frankrig og Belgien, men også i Danmark, Spanien og Holland kommer Internetdelen ind under Wanadoo.

I Danmark vil det betyde, at Internet får sit eget selskab i form af Wanadoo Danmark, der sælger Internetadgang til privatkunder og forskellige webtjenester.

Ifølge administrerende direktør for Mobilix, Monique Moullé-Zetterström, bliver der finansielt og juridisk tale om to forskellige selskaber, mens der i praksis vil være et meget tæt samarbejde mellem Mobilix og Wanadoo.

Zetterström skal i den kommende tid udnævne en ny administrerende direktør for Wanadoo.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs