MediaWatch

Internettet forvist fra de Olympiske lege

De olympiske organisatorer har kastet et mistænkeligt øje på det nye broadcast medie, Internettet. Når de olympiske lege løber af stablen i Australien senere på året, vil der ikke forekomme radioudklip og video-klip på Internettet, skriver The Standard.

Ligesom dot.com journalister ikke bliver krediteret som andre journalister, hvilket næsten gør det umuligt at dække legene på Internettet.

Tradition og penge er forklaringen på den Internationale Olympiske Komite's udstødelse af Internettet. Igennem årene har den internationale olympiske komite gjort amatørsportsbegivenheden, De Olympiske Lege, til en milliardforretning via aftaler med sponsorer og medietitaner.

Internet firmaer kan endnu ikke konkurrere med de priser, de multinationale medie koncerner tilbyder IOC med det resultat, at dette års Olympiade ikke vil blive dækket på Internettet. Før online Olympiade publikum bliver langt større, vil annoncørerne foretrække at spendere deres budgetter på TV.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs