StepStone i Grønland

MediaWatch

Det ambitiøse online rekrutteringsfirma StepStone har netop indgået en samarbejdsaftale med den grønlandske Internet portal www.igloo.gl.

Samarbejdet indebærer, at StepStones stillingsannoncer og CV-database m.v. nu bliver tilgængelige direkte fra www.igloo.gl, og at der dermed skabes en ny mulighed for grønlandske virksomheder til at søge efter kvalificerede medarbejdere både i og uden for Grønland.

Adm. direktør for StepStone i Danmark, Anders Fritz-Carlsen, siger om initiativet:

-Vi er i StepStone stolte over, at Grønland nu kan sættes på vores verdenskort. Samarbejdet betyder, at vi nu kan tilbyde vores grønlandske kunder vores service på landets egne præmisser. StepStone forventer meget af samarbejdet med Igloo, der kan sidestilles med andre portaler som Yahoo! og Scandinavia Online (SOL).

Igloo er Grønlands nyeste portal på Internettet. Igloo gik på nettet 1. juni 2000 og oplevede i de to første måneder et besøgstal på 25.000, hvilket ifølge Igloo er rekord i Grønland.

Igloo's vision er at blive Grønlands førstevalg af portal inden udgangen af 2000, ligesom Igloo ønsker at være indgangen til Grønland for alle, som er på Internettet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også