MediaWatch

StepStone i Grønland

Det ambitiøse online rekrutteringsfirma StepStone har netop indgået en samarbejdsaftale med den grønlandske Internet portal www.igloo.gl.

Samarbejdet indebærer, at StepStones stillingsannoncer og CV-database m.v. nu bliver tilgængelige direkte fra www.igloo.gl, og at der dermed skabes en ny mulighed for grønlandske virksomheder til at søge efter kvalificerede medarbejdere både i og uden for Grønland.

Adm. direktør for StepStone i Danmark, Anders Fritz-Carlsen, siger om initiativet:

-Vi er i StepStone stolte over, at Grønland nu kan sættes på vores verdenskort. Samarbejdet betyder, at vi nu kan tilbyde vores grønlandske kunder vores service på landets egne præmisser. StepStone forventer meget af samarbejdet med Igloo, der kan sidestilles med andre portaler som Yahoo! og Scandinavia Online (SOL).

Igloo er Grønlands nyeste portal på Internettet. Igloo gik på nettet 1. juni 2000 og oplevede i de to første måneder et besøgstal på 25.000, hvilket ifølge Igloo er rekord i Grønland.

Igloo's vision er at blive Grønlands førstevalg af portal inden udgangen af 2000, ligesom Igloo ønsker at være indgangen til Grønland for alle, som er på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs