MediaWatch

Internet avisen 25timer forsinket

Ifølge initiativtageren, Poul Høgsted, har tilbageholdenheden over for Internet baserede virksomheder medført, at det har været vanskeligere end forudset at få finansieret projektet, skriver Børsen.

Af samme grund er 25timer's debut udskudt til midt i september måned, samtidig med at den redaktionelle stab til at begynde med bliver mindre end først forventet.

Da nyheden om 25timer dukkede op i foråret blev satsningen med det samme sammenlignet med den norske Internetavis Nettavisen, som for ca. tre år siden også blev bygget op fra grunden og i dag har opnået en betydelig status i det norske mediebillede. Nettavisen blev stiftet med 30 millioner i venturekapital, mens 25timer har et budget på 20-25 millioner kroner.

Poul Høgsted udtalte - ved forårets præsentation af projektet - til Politiken, at 25timer er mere ambitiøs end Nettavisen og regner med at udkomme på alle mulige måder, herunder via WAP m.v.

Erfaringen fra Norge har været, at Nettavisens indgang på markedet har medført en skærpet konkurrence med hensyn til nyhedsformidling via Internettet, og at de traditionelle medier har været nødt til at forstærke deres Internetversioner.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs