MediaWatch

Dansk landbrug på Internettet

DLG's indtog på Internettet betyder, at danske landmænd kan agere som børsspekulanter. Ligesom en traditionel investor vil de hele tiden løbende kunne vurdere, hvornår priserne er gode eller dårlige, skriver dagbladet Børsen.

- Et pilotprojekt med et halvt hundrede svineproducenter gav så positive erfaringer, at DLG har udvidet projektet til fuld skala. Derfor tilbydes det ny produkt i denne tid til landmænd landet over, oplyser DLG's salgschef, Niels Vesterlund.

Websiden vil indeholde konkurrerende tilbud fra sælgere, analyser, aktuelle priser og kvalitetsoplysninger af produkter, ligesom der vil være links landbrugsbørserne i Holland og Chicago.

Det skønnes at ud af de ca. 60.000 landmænd er 4000-5000 PC-brugere.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs