MediaWatch

Værktøj til aktiehandel på Internettet

Det er meningen at det ny aktiehandelsværkstøj, der hedder Børsen Trader, skal give overblik og detaljer over bevægelser på finansmarkedet, og at udvikle informationsredskaber, der gør brugerne til bedre beslutningsdeltagere, skriver Dagbladet Børsen

Konceptet er blevet til i samarbejde med Børsens svenske søsteravis, Dagens Industri, der har et af Sveriges mest besøgte websites.

Børsen Trader findes på Internettet på Dagbladet Børsens website Børsen Online. Læsere der har abonnement på dagbladet Børsen, har gratis adgang Børsen Trader.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs