MediaWatch

Bonnier på vej med sundhedsportal

Budgetterne bag den nye virksomhed holdes hemmelige, men ud fra bl.a. stillingsopslag ser det ud til, at der fra starten af kommer op mod 20 ansatte om bord, skrev Berlingske i weekenden.

Bonnier opfatter ikke portalen som en kommende konkurrent til NetDoktor, idet portalen vil henvende sig til raske mennesker og ikke syge. Bonnier mener nemlig, at der er plads i markedet til en portal, som henvender sig til mennesker, der ønsker at holde sig sunde og i form.

Samtidig vil Bonnier drage fordel af den ekspertise, som koncernen har opbygget på helse- og sundhedsområdet i forbindelse med de tre magasiner "I form", "Men's Health" og "Dagens Medicin".

Som et væsentligt led i portalen, planlægges det at opbygge en e-butik, hvor der handles med bl.a. sportsartikler og helseprodukter. Bonnier peger i denne forbindelse på, at netop logistik er en af koncernens kernekompetencer.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs