MediaWatch

TV tøver med kostbar digital overgang

Herhjemme har både TV 2 og DR efterhånden gjort de første forsøg på at sætte gang i transformationen, skriver Jyllands-Posten. Senest har TV 2 trukket følehornene til sig i forbindelse med en større licitationsrunde vedrørende indkøb af digitalt produktionsudstyr.

TV 2 har givet udtryk for, at ingen af leverandørerne kunne levere en tilfredsstillende løsning, men branchefolk ser nærmere tilbagetrækningen som et udtryk for, at priserne var højere, end TV 2 havde forventet.

Leverandørerne af de digitale produktionssystemer kæmper på den anden side om at få fat i de store ordrer, som kan være medvirkende til dels en vigtig omsætning og dels en afgørende indgang på det digitale marked. Samtidig kan en leverandør se frem til ekstra penge i forbindelse konsulentydelser som rådgivning, vedligeholdelse og support.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs