MediaWatch

TV tøver med kostbar digital overgang

Herhjemme har både TV 2 og DR efterhånden gjort de første forsøg på at sætte gang i transformationen, skriver Jyllands-Posten. Senest har TV 2 trukket følehornene til sig i forbindelse med en større licitationsrunde vedrørende indkøb af digitalt produktionsudstyr.

TV 2 har givet udtryk for, at ingen af leverandørerne kunne levere en tilfredsstillende løsning, men branchefolk ser nærmere tilbagetrækningen som et udtryk for, at priserne var højere, end TV 2 havde forventet.

Leverandørerne af de digitale produktionssystemer kæmper på den anden side om at få fat i de store ordrer, som kan være medvirkende til dels en vigtig omsætning og dels en afgørende indgang på det digitale marked. Samtidig kan en leverandør se frem til ekstra penge i forbindelse konsulentydelser som rådgivning, vedligeholdelse og support.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs