MediaWatch

Sumo åbner i Danmark

Sumo oplyser, at der stort set ingen konkurrence er i Danmark hvad angår denne form for forretning på nettet. Derfor tror man, at Sumo.dk kan opnå en stærk position indenfor hjemmeelektronikbranchen på Internettet, og ambitionen er at blive den største e-forretning indenfor området.

- Salget i Sverige har slået alle rekorder i foråret og under sommeren. Vi er nu sikre på at vi har fundet en god og bæredygtig forretningsmodel som kan eksporteres til de øvrige nordiske lande, hvor Danmark er det første skridt, siger Ola Strömberg, VD for Sumo AB.

Sumo findes allerede som e-handelssite i Sverige. Butikken er vokset meget i de 9 måneder, den har eksisteret. Den har over 96 000 unikke besøgende om måneden og har oplevet en rekord omsætning i sommerferieperioden, som ellers er den sløveste periode for e-handel.

Sumo blev grundlagt i Sverige i 1999 af Spray, Axel Johnsen Gruppen, NovAx og Stig Alvin og Johan Törneman. E-handelssitet blev lanceret i Sverige i november 1999 og har hurtigt etableret sig som et af Sveriges førende e-handelsbutikker.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs