MediaWatch

Forventet regnskab fra Vivendi

Den franske mediegruppe, der netop nu er i færd med en planlagt trevejs-fusion med den franske betalingskanal Canal Plus og canadiske Seagram, udtaler at resultatet af det netop offentliggjorte halvårsregnskab stemmer fint overens med selskabets egne forventninger, skriver Financial Times.

Den største stigning har været at finde i Vivendis enhed for telekommunikation, publishing og media-enheden, der således har kunnet fremvise en stigning på hele 68,2 procent svarende til 6 milliarder Euro. Dernæst følger Vivendi Enviroment selskabets udstyrs- og transportenhed, der i forhold til resultatet i fjor har haft en stigning på 40 procent svarende til 12,5 milliarder.

Cegetel selskabets tele-enhed følger efter med en stigning på 29 procent svarende til 2,4 milliarder Euro. De 2,1 milliard skal dog tilskrives enhedens mobilselskab SFR, der ydermere kunne rapportere om en stigning i abonnentgruppen på hele 65 procent og således er oppe på en total af 8,5 millioner brugere.

Slutteligt tegner Vivendis Internet og audiovisuelle aktiviteter sig for godt 2 milliarder Euro.

Aktiemarkedet reaktion på regnskabet var positivt og Vivendi-aktien blev således handlet 1,9 procentpoint op til en kurs af 83,90 Euro.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs