MediaWatch

Norske myndigheder godkender Telia-køb

Tele Danmark, der ejer 40 procent af aktierne i NetCom sammen med sin storaktionærSBC, har i længere tid ønsket at opkøbe flere NetCom aktier, men blev overraskende indhentet af svenske Telia i sidste måned, da de tilbød en højere pris for aktierne.

Tele Danmark, der tidligere har oplyst, at de blot manglede "tre aktier" før de havde majoriteten, ønsker ikke at kommentere de norske myndigheders godkendelse af Telias opkøb i NetCom.

Ifølge Reuters Finans har en kilde fra tele Danmark tidligere oplyst, at "stemningen i koncernens ledelse gik hen imod at sælge aktieposten" i NetCom. Koncerndirektør Henning Vest har dog afvist, at der skulle foreligge nogle planer om et salg.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs