MediaWatch

Mistro til Internet hindrer e-handel

Det viser en ny undersøgelse foretaget af det britiske forbrugerråd National Consumer Council (NCC).

Ifølge NCC handler mistroen til e-handel om brugen af kreditkort på Internettet, og angsten for at e-firmaerne misbruger de oplysninger de får fra de e-handlende, skriver CNN.

- Det er særligt bekymrende, at det er Internet brugerne, der er mest bekymret, ikke dem, der ikke bruger Internettet. For eksempel mener fire ud af ti voksne, at afgivelse af kreditkort oplysninger er en stor hindring for e-handel, siger Anna Bradley direktør i NCC.

For at få bugt med disse bekymringer vil NCC foreslå indførelsen af sikre betalings mekanismer, bedre beskyttelse for kreditkort transaktioner, højere forbruger service og en informationskampagne, der skal skabe viden og opmærksomhed omkring forbruger rettigheder.

Den britiske e-handelsminister sagde i går, at rapporten vil hjælpe med at sætte fokus på de problemer forbrugerne har, og at den britiske regering i den kommende tid vil nærstudere rapporten.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs