MediaWatch

Ford laver biler med Internet

Det er meningen, at de sammen via selskabet Wingcast skal udvikle et trådløst mobiltelefoni-netværk, der blandt andet skal indeholde Internet og andre servicer i bilerne.

Venture-samarbejdet er Fords første store skridt ind i teleservice-sektoren. Ford forventer, at mere end millioner af dets nye biler vil blive udstyret med den nye teknologi inden udgangen af år 2002 og tre millioner inden udgangen af 2003, skriver CNETNews.

I sidste måned indgik Qualcomm et samarbejde med Technicolor, som i sin tid opfandt verdens første succesrige farvefilmsystem, med det formål at distribuere film digitalt til biograferne via satellitter, Internet og/eller DVD.

Flyproducenten Boing har netop meddelt, at de vil implementere Internet i fremtidens fly, så passagerer fra 2001 vil få mulighed for at surfe samt modtage og sende mails mens de flyver.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs