MediaWatch

Ingen nye investorer til Toycity

Det er angiveligt ikke lykkes at finde ny risikovillig kapital til Toycity. Ifølge Berlingske Tidende bemærker Toycitys danske del sig ved ved at være en god forretning, som angiveligt både har levet op til forretningsplanen og opfyldt løfterne til investorerne.

Når det så alligevel ikke lykkes at finde ny kapital, så skyldes det ifølge Michael Mathiesen fra 2M Invest, som allerede har investeret 14 millioner kroner i Toycity, at forudsætningerne i mellemtiden har ændet sig. Der er i dag ikke længere den samme risikovillige kapital til rådighed som tidligere, mener Michael Mathiesen.

2M Invest har skudt 14 millioner kroner i Toycity, og de betragtes i dag som tabt. 2M Invest vil kun skyde ny kapital i Toycity, såfremt det lykkes at finde en strategisk partner til selskabet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs