MediaWatch

Halvårsregnskab fra Tele Danmark skuffer

Tele Danmarks resultat efter skat blev på 1.936 millioner kroner mod 1.913 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge RB Børsen havde finansanalytikere forventet, at resultatet ville blive omtrent 2066 millioner kroner.

Omsætningen blev 21,6 milliarder kroner, hvilket var mere end analytikere havde forventet. Året tidligere var den på 18,2 milliarder.

Det har været en begivenhedsrig sommerperiode for telefoniselskabet Tele Danmark. I denne måned slog Forskningsminister Birte Weiss fast, at Tele Danmark ikke måtte forskelsbehandle kunder, der skal have en ADSL-forbindelse. Baggrunden var, at Tele Danmarks leveringstid for egene kunder er betydeligt hurtigere, end det er tilfældet for konkurrerende kunder.

I samme måned vandt Tele Danmark sammen med sine partnere i 3G Blue-konsortiet i Holland en UMTS-licens, mens udsigten til at vinde kontrol over NetCom faldt bort, med Telias overtagelse af det norske mobilselskab.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs